Jawel, deze "Corvette ZR1" is een officieel product van Lego

lego technics corvette 2019

Niet dat we dagelijks in aanraking komen met een Chevrolet Corvette ZR maar zelfs niet-kenners zien meteen dat deze creatie van Lego Technics maar weinig gelijkenis heeft met zijn groot broertje. Gek, gezien het speelgoedmerk geweldige versies van de Porsche 911 GT3 en Bugatti Chiron heeft gecreëerd.

Het moet wel het kerstcadeautje zijn dat elke man stiekem hoopt te ontvangen van zijn partner; een set van Lego Technic gebaseerd op een echte auto. Denk maar aan de heerlijke Porsche 911 GT3 of Bugatti Chiron die je kan krijgen in Lego-formaat. Voor de Amerikanofiel heeft de speelgoedfabrikant nu ook een versie van de Chevrolet Corvette ZR1 uitgebracht. Die ziet er echter... euhm... speciaal uit.

Mooie woorden om eigenlijk te zeggen dat deze Lego-Corvette in de verste verte niet gelijkt op de échte Corvette. Misschien komt het wel door de keuzes die Lego heeft moeten maken om deze bouwdoos aan 50 euro in de winkels te kunnen zetten. Zo'n bouwdoos van een Porsche 911 loopt al snel richting de 300 euro. Nee, deze Lego-doos hoop je niet onder de kerstboom tegen te komen.

lego technics corvette 2019

In ander nieuws, Lego Technics brengt dit jaar een Porsche 911 RSR op de markt met 1.580 stukken. Daar kijken we dan weer wel naar uit.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie