Dit zijn de meest opvallende kleuren van het Autosalon 2019

2019_autosalon_brussel_kleuren_08

Het is ooit anders geweest, maar dit jaar zijn de opvallende kleurtjes terug van weggeweest. Een overzicht van de meest opvallende kleurtjes van het Autosalon 2019.

Veel rood, blauw en opvallend genoeg ook geel op de stands van het Autosalon. Maar sommige merken gaan nog een stapje verder en sieren hun podia met extra opvallende kleurtjes. Zoals Toyota bijvoorbeeld met een magenta Yaris of Jeep met een knalgroene Wrangler Rubicon. De collega's van Abarth hebben dan weer een groen/gele Abarth 595 Competizione staan die alle aandacht letterlijk en figuurlijk naar zich toetrekt.

Bij de Dream Cars zijn er opvallend genoeg dan weer een hoop minder opvallende kleurtjes te zien. Uitzonderingen zijn de stands van Lotus, McLaren en Noble dat zijn nieuwste spruit M500 meegebracht heeft. En dan zouden we nog bijna de opvallend gewrapte Jaguar E-type vergeten die - hoe kan het ook anders - in Union Jack-kleuren is getooid. Het volledige overzicht vind je in onderstaande galerij!

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Jelledr 19:43
afbeelding van Jelledr

Andre123;

Gedurfde keuze en waarom niet. Ik mis ook wat kleur op onze wegen. Overal zwart, grijs en wit. Soms een keer rood of donkerblauw. Maar toch vrij weinig leven in de kleurkeuze.

Natuurlijk heel veel te maken met de restwaarde. Maar zou mij toch niet schamen mocht onze volgende wagen fel groen of geel zijn maar eerlijk gezegd. Zwart of wit is niet lelijk. Grijs is dan weer praktisch aangezien het er niet zo snel vuil uitziet.

Maar sowieso overlopen we elke kleur die de constructeur kan aanbieden.

Vooral de MX-5 mag wat meer kleur krijgen. Binnenkort komt er een oranje uit. Niet direct onze kleurkeuze maar toch wat meer animo.

Uw reactie