Citroënist Concept moet ultieme Citroën zijn

The Citroënist Concept

Citroën komt met een eerder verrassende concept richting Genève. De naam die hun creatie draagt is “The Citroënist Concept” en moet daardoor dus... de ultieme Citroën zijn?

De ultieme Ferrari? De LaFerrari, extreem snel. De ultieme Mercedes? Een Maybach, extreem luxueus. De ultieme Citroën ? The Citroënist Concept, extreem … camping? Het is best eigenaardig om van je ultieme wagen een soort camper te maken. Wel gedurfd! Chapeau Citroën.

Uniek

Meestal wordt er in een teaser weinig onthuld, ook hier doet Citroën het volledig tegendraads. Het concept wordt in volle glorie getoond en is een omgebouwde Spacetourer. De camper is afgewerkt in een ”two tone” spuitwerk, wit onderaan en boven de rode streep een speciaal printje. Die rode draad wordt ook direct door etrokken naar de velgen en mogen we dan ook verwachten naar binnenin? Daar kunnen we momenteel nog geen antwoord op geven.

The Citroënist Concept

Het geinig vlaggetje aan de radioantenne maakt het geheel volledig af, maar of dat ze het volhouden tot de productieversie is dan nog de vraag. Of dat “The Citroënist Concept” aanslaat bij de Citroën-ofielen is een even grote vraag.

The Citroënist Concept

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie