Deze Jaguar F-Pace "Donk" rolt op 32-duims velgen

jaguar f-pace donk

Ooit al van de Donk-subcultuur gehoord in autoland? Dat is een trend uit de VS waar auto's op zo groot mogelijke velgen werden gezet. Geliefkoosde slachtoffers zijn Hummers, Escalades of klassieke Cadillacs. Een Jaguar F-Pace... dat is echter een nieuwe.

Zonder twijfel heeft iedereen ooit naar een auto gekeken en gedacht: "Mooi maar spijtig van de te kleine velg." Trek je die denkwijze in extremis, dan kom je bij de Donk-subcultuur uit in de Verenigde Staten. Het doel daarvan is simpel; het plaatsen van zo groot mogelijke velgen als fysiek mogelijk.

Absurd natuurlijk... maar nog niet absurd genoeg voor de Donkers, want ze spuiten auto's en velgen daarnaast ook graag in felle kleurtjes. Kwestie van dubbel op te vallen. Kijk maar even naar deze neon-groene Jaguar F-Pace met 32-duims velgen en extra Jaguar logo's aan de voorzijde. Kijk, hiermee ben je de koning van de weg. Geinig detail; F-Pace-designer Ian Callum kon het niet laten ook een sarcastische opmerking na te laten. Althans, we hopen dat zijn opmerking sarcastisch is...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws