Huidige Land Rover Defender leeft verder met Poolse genen

land serwis land rover defender 2019

Offroadfans aller lande hebben september met stip in hun agenda staan, want dan zal Land Rover haar nieuwe generatie Defender lanceren. Fan van de oude? Geen probleem, want een Pools bedrijf gaat gewoon verder met de productie ervan. Jawel.

Het Poolse Land Serwis is één van de vier bedrijven in de wereld die beschikt over de bouwplannen en productiemachines om onderdelen te bouwen voor de Land Rover Defender. Meer nog, Land Serwis heeft een hangaar vol met reserve-onderdelen. Waardoor het Poolse bedrijf een slim gat in de markt zag; dat van nieuwe klanten die op zoek zijn naar een "oude Defender".

Land Rover zal in september namelijk de nieuwe generatie Defender lanceren en nu al is het zeker dat puristen tegen de nieuwe versie zullen zijn. Simpelweg omdat het internet die puristen op heeft gestookt. Land Serwis biedt die haters nu de optie om een gloednieuwe oude Defender samen te stellen. Ongeacht de lengte, of de versie.

land serwis land rover defender 2019

Straffer nog, het bedrijf heeft een eigen frame dat sterke, dikker en thermisch verzinkt is. Waardoor het minder gevoelig is aan roest. Elke Defender van het bedrijf komt met 3 jaar of 100.000 km garantie. Of Land Rover kan lachen met deze Land Serwis Defender, dat zullen we binnenkort hoogstwaarschijnlijk in de rechtbank te zien krijgen. Kostprijs voor een Poolse Defender? Minimaal 59.900 euro.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Anna 20:58
afbeelding van Anna

There are more polish companies which are focused on the old Land Rovers, with a lot of success in the country and abroad. One of them is 4Land based in Gdańsk. These magicians can do whatever out of Land Rovers and they do it very well. Proved!

Uw reactie