Koop je Nissan eens bij Hubo

hubo Nissan ALD

Doe-het-zelf-zaak Hubo gaat tijdelijk modellen van Nissan verkopen aan haar klanten. Het is eens iets anders dan het Practo Home Heavy Duty opbergrek...

Een doe-het-zelf-zaak die auto's gaat verkopen. Of de wereld compleet door is gedraaid? Niet helemaal. Want steeds meer automerken springen op de trein van de Private Lease. De bedrijven daarachter gaan wel vaker op zoek naar stunts om aandacht te trekken. Zo kon je bijvoorbeeld een tijd geleden een Toyota bij Mediamarkt op de kop tikken en verkocht warenhuisketen Lidl in Duitsland een tijdlang BMW's.

Nissan met trekhaak

Deze keer is het dus een samenwerking tussen doe-het-zelf-zaak Hubo en Japanse constructeur Nissan. Spring je bij Hubo binnen voor een bus snellijm of een setje gipsplaten, dan kan je de komende dagen aan de kassa meteen ook een Micra of Qashqai op de kop tikken.

hubo Nissan ALD

Meteen inladen in de aanhangwagen en vastzetten met spanriemen zit er evenwel niet in, want de levertermijn bedraagt maximaal 4 weken. Net genoeg tijd om eerst je garage nog snel te verbouwen. Slimme jongens zijn het daar bij Hubo.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws