Is dit de nieuwe Audi A4? [Render]

audi-a4-2021-render

De nieuwe generatie A4 moet een stuk sportiever voor de dag komen en een ode brengen aan de oer-Quattro, aldus Audi. Laat ons die baldadige uitspraak eens omvormen tot beeldtaal! Is dit de nieuwe generatie Audi A4 Avant?

Volop zijn ze bij Audi bezig aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie A4. En hoewel de buitenwereld nog niet al te veel details kent, deed het merk laatst een boekje open. De designer van de nieuwe middenklasser liet namelijk vallen dat de nieuwe generatie een stuk sportiever voor de dag zal komen. Hoe zich dat vertaal naar Audi-vormtaal?

Duikende plug-in

Wel, zoals je hierboven kan zien moet je niet meteen een sportwagen verwachten. Wel een logische evolutie op de designtaal van Audi. Zo introduceerde de nieuwe A6 al een meer duikende daklijn richting achterkant, waardoor A4 Avant hoogstwaarschijnlijk dat designtrekje over zal nemen. Vooraan zien we dan weer spitse LED-lichten en extra luchtsleuven boven de grille.

audi a4 2021 render

Die luchtsleuven zijn uiteraard een rechtstreekse knipoog naar de oer-Quattro. De grille, die mag een tikkeltje kleiner en krijgt een andere opvulling. Langszij zien we twee "tankklepjes". We durven er namelijk op wedden dat Audi sterk de kaart van de plug-in zal trekken voor de nieuwe generatie A4. Waardoor je dus én benzine én elektriciteit in je A4 zal moeten tanken.

Wat vinden jullie? Sportief genoeg? Of mag het wat meer zijn?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
MilleMiglia 07:17
afbeelding van MilleMiglia

Op de foto hierboven ziet de oude er best mooi uit. De leaseversies die ik meestal op straat tegen kom vind ik meestal serieus tegenvallen. Vind het een saaie auto geworden. Vond het vorige model veel geslaagder.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws