Autofans Endurance Karting: Schrijf je in! (07/09)

Autofans Endurance Kart 2019

Laatste plekjesDit najaar trekken we bij Autofans nog eens onze kartingplunje aan om twee uur lang wiel tegen wiel te strijden voor de overwinning. Zin om mee te racen in de "2 uur van Autofans"? Natuurlijk hebben jullie zin!

Volleerde Formule 1-piloten, we zijn het nog steeds niet. Het houdt ons echter niet tegen om het onderste uit de kan te halen eenmaal we een kart in stappen. Na een hiaat van 3 jaar is de Autofans Endurance Karting terug! Een wedstrijd die zo indrukwekkend is dat raceorgaan FIA zelfs ooit overwogen heeft om het op te nemen in haar officiële wedstrijdenlijst. Al overdrijven we dan een beetje.

Autofans Endurance Kart

De race

Het deelnemersveld zal bestaan uit 15 teams van vijf personen die strijden voor een plaatsje op het gegeerde podium. Na de briefing door de marshalls krijgen de teams via loting een kart toegewezen. Het strijdwapen van de avond is dan gekend! Waardoor het natuurlijk belangrijk is om kennis te maken van naderbij. Dit doen we door een qualifying van 30 minuten.

Daardoor krijgen teams de kans om circuit en kart te leren kennen maar zullen ze uiteraard ook pogen een zo snel mogelijk tijd neer te zetten. Want de snelste tijd van elk team bepaalt uiteraard het startklassement. Moeten we dan nog zeggen wat daarop volgt? De Autofans Endurance Karting natuurlijk! een race van maar liefst 2 uur waarbij tactiek, uithoudingsvermogen en stalen zenuwen het verschil tussen winnen en verliezen betekenen.

Hongerke?

Na twee uur karten, nagelbijten en toejuichen honger gekregen? Geen enkel probleem, want afsluiten doen we met een (optionele) BBQ. Het ideale moment om zopas uitgehaalde capriolen met elkaar te delen. Of om gewoon je honger te stillen natuurlijk. Ook vrienden, collega's of wederhelften zijn trouwens welkom op de BBQ!

Details en prijzen

Waar: Inkart
Adres: Ooievaarsnest 33, 2870 Ruisbroek
Datum: 07/09/2019
Uur aanvang: 16:00
Uur einde/ start BBQ: 20:00
Teamprijs: € 250 incl. btw
Prijs BBQ: € 25 pp. incl. btw

Autofans Endurance Kart
Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Yannick 23:11
afbeelding van Yannick

wow, was al vergeten met wie ik die race had gedaan en al helemaal dat ons team toen won :-p

Techno Patat 03:49
afbeelding van Techno Patat

Ik nie! Wij waren de winnaars van de gewone overallekes :D! De overalls die de winnaars aanhadden vertelden al wat over hun ervaring helaas :p!

Dju, just ne keer vragen aan mijn schoonbroer of hij zijn trouw eventueel niet een weekendje vroeger wil doen! Dan kan ik weer komen!

Uw reactie