WIN: Neem deel aan The Scotland Rally dankzij Suzuki en Autofans!

The Scotland Rally Win Autofans Suzuki

Winnaar gekend Zonder twijfel kan je The Scotland Rally onder de mooiste roadtrips ter wereld catalogiseren. Suzuki België en Autofans geven je de kans om deel te nemen met z'n tweeën en een oer Swift GTi als strijdwapen!

Een roadtrip van 6 etappes over de meest spectaculaire wegen van Engeland, Wales en Schotland, dat is The Scotland Rally in een notendop. Een tot in de puntjes verzorgd avontuur voor helden die er niet voor terug deinzen om op 6 dagen 1.800 km af te leggen in uniek gerief. Dat uniek gerief in dit geval? De originele Suzuki Swift GTi. Want we sturen samen met Suzuki een duo naar deze heerlijke rally.

De rally

Aan het begin van de rally krijg je een gedetailleerd roadbook mee waarop de allermooiste wegen en best verborgen plekjes van het Verenigd Koninkrijk staan aangeduid. Je passeert langs enkele legendarische routes, checkpoints, historische kastelen en geheime sluipwegen. Dagelijks ligt de finishlijn op een unieke plek waar je de mogelijkheid hebt om te kamperen.

Het team dat het best de Rally Challenge uitvoert krijgt een jaar lang een icoon van de Britse auto-industrie tot hun beschikking: Een blauwe oldtimer Mini Cooper gedrapeerd in Schotse kleuren.

Het Team

Autofans en Suzuki bieden je de kans om met een duo deel te nemen aan deze rally onder de vleugels van Suzuki. Dat wil zeggen; kosteloos, zorgeloos en vooral met extra veel lol. Wij voorzien de overnachtingstenten, de treinrit richting start, de benzine en indien gewenst zelfs de terugvlucht naar België!

Wat we in ruil vragen? Dat je hopen lol beleeft met de eerste generatie Suzuki Swift GTi, tiens! Het zal hard labeur worden met z'n tweeën, zonder twijfel, maar deinzen echte Autofans daar van terug?

De auto

Kom, hoe win ik?!?!

Wedstrijd afgelopen

INFO

Data: 04/08 tot 09/08
Waar: Over het water
Prijs: Enkel je middagmaal dien je te verzorgen
Belangrijk: Links rijden tijdens de rally is aangeraden
Meer info: The Scotland Rally

Winnaar gekend

Proficiat Julie Geebelen, dankzij Autofans en Suzuki België sta je binnenkort aan de start van de meest epische rally die je ooit mee zal maken!

Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 16 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (16)

Plaats een reactie
Ward Vandepitte 11:37
afbeelding van Ward Vandepitte

Dat zou fantastisch zijn, een aantal dagen verlost van de Belgische regeringsvorming :)

Mike Aerts 12:32
afbeelding van Mike Aerts

Enkele dagjes zonder de vrouw (zij wil toch niet op reis naar Schotland, te koud...) genieten van de sport, het land en de cultuur. droomprijs en wil hiervoor zelfs een kilt aandoen.

Krostif 13:06
afbeelding van Krostif

Al jarenlang zin om mee te doen met zo een rally, maar helaas nooit de kans gehad wegens gebrek aan wagen ervoor.

Zou geniaal zijn om er een weekje tussenuit te gaan met een maat om puur mannenavontuur te gaan! Uiteraard uitgebreid gedocumenteerd!

ScHAmPi 15:11
afbeelding van ScHAmPi

Mijn stiefbroer, die een paar jaar ouder is dan mezelf, had een Suzuki Swift als zijn eerste wagen. Ik heb er altijd eens mee willen rijden, maar helaas was ik toen te jong. Nu een nieuwe kans, en zelfs met een GTi? Links of rechts, maakt me niet uit. Uit ervaring met de Swift van mijn stiefbroer is echter gebleken dat onzacht in aanraking komen met een ander object (dat bovendien koppig bleef stilstaan), niet aan te raden is... Dus dan misschien toch maar beter links?

#itsgonnabewaitforitlegendary

Annemieke De Winter 16:58
afbeelding van Annemieke De Winter

Wij pikken deze unieke ervaring graag mee!
Want tegen wat avontuur zeggen wij zeker geen nee!
Samen met Autofans en Suzuki aan deze rally deelnemen,
Dat is een prijs die wij graag willen aannemen!

degroote thierry 17:40
afbeelding van degroote thierry

zou fabulastisch zijn mijn kinderdroom waar te maken

WillemR 09:25
afbeelding van WillemR

Zalig! 1 keer in Schotland geweest en vond het een prachtig land, het zou super zijn om daar een rally te doen met de Suzuki swift GTi!

Stefan Boeckx 12:24
afbeelding van Stefan Boeckx

Wat leuker om met je beste maat die ook autogek is (sjoemel gti) door deze prachtige natuur te rijden in een auto die afstamt uit een tijd waarin de leukste auto's ontwikkeld zijn. gti in de puurste vorm, zonder turbo's de hoek om scheuren, op zoek naar de rode cijfertjes.
Ooh ja,zelf zijn we ook van de eighties.
Zou bakken fun zijn.

Fre 13:24
afbeelding van Fre

Beste Autoafans crew, na een roadtrip in Slovenië, Portugal, Spanje en Zuid-Afrika zeggen mijn vriendin en ik zeker niet NEE tegen een roadtrip in Schotland. Een camionette en gewone stadswagen hebben we al gehad om mee te rijden, maar de kans om met een oer Swift GTi de kronkelende Schotse wegen te doorkruisen nog niet. Dit zou dus een mooie aanvulling zijn op onze landschapsreizen overheen de wereld. En nadien een jaartje met de blauwe mini cooper rondrijden zou een droom zijn om mee te doen. Als we mogen deelnemen, komen we in een kilt en bagpipes aan de start!

Geschift 22:25
afbeelding van Geschift

Aangezien ik vorig jaar afstudeerde en dus pas aan het werk ben heb ik nog maar 5 verlofdagen opgespaard voor heel 2019... Maar deze zou ik zonder verpinken met enorm veel plezier spenderen aan deze trip! Vingers zijn zo gekruist als de Schotse vlag!

Daan R 14:07
afbeelding van Daan R

Een rally in het pure whiskyland, met een door benzine gevoede hothatch avant la lettre, én niet voorzien van fake uitlaten. Beter wordt het niet.

(Alhoewel, zou ik nee zou zeggen tegen een ritje in de nieuwste S6 mét diesel én neppe uitlaten?)

Kristof Breesch 15:06
afbeelding van Kristof Breesch

Suzuki SWIFT GTi - No Rules, Great Wheels

Julie G. 23:53
afbeelding van Julie G.

Momenteel ben ik aan het blokken voor de laatste examens die ik (hopelijk) ooit zal afleggen, deze trip zou 100% zeker het toppunt worden van mijn laatste zomervakantie ooit als student!

Met wat geluk kunnen mijn vriend en ik dan eindelijk het fameuze Loch Lomond met eigen ogen zien waarover we zo vaak gezongen hebben tijdens de talrijke cantussen: of we de 'high road' of de 'low road' nemen laten we volledig aan jullie over, onze kilts liggen alleszins alvast klaar! Fingers crossed!!

Wim H 13:25
afbeelding van Wim H

Tijdens onze studententijd (1988-90) toerden mijne maat en ik in Gent rond in zijne Suzuki Swift GTI, hij rijden en ik ernaast.
Hoe cool zou het zijn om 30 jaar later de rollen eens om te draaien, dezelfde auto, maar ik rijden en hij co-piloot... de herinneringen zouden nogal bovenkomen...

Angelique 13:34
afbeelding van Angelique

Wow wij houden van auto's, natuur, freaky opdrachten en ja ook van mannen in een kilt en natuurlijk avontuur!
Want ja, vrouwen weten ook waarom ;-)

Wim H. 13:36
afbeelding van Wim H.

Tijdens onze studententijd (1988-90) toerden mijne maat en ik in Gent rond met zijne Suzuki Swift GTI, hij rijden en ik ernaast.
Hoe cool zou het zijn om 30 jaar later de rollen eens om te draaien, ik rijden en hij als co-piloot...
De herinneringen zouden nogal naar boven komen...

Uw reactie