'Murica: Koop Ford, krijg gratis Amerikaanse vlag, bijbel en shotgun!

ford usa dealer shotgun

Een Ford dealer in Alabama (VS) heeft besloten dat klanten bij de aankoop van hun wagen een aardig extraatje krijgen. Nee, geen gratis vloermatjes. Wel een bijbel, Amerikaanse vlag en een shotgun. Welkom in Amerika!

Het petieterige dorpje Chatom in Alabama (VS) haalt plots wereldnieuws. En dat dankzij de lokale Ford-dealer. Die wil namelijk zijn klanten op hun wenken bedienen. Die klanten zijn gelovig, zot van Amerika en houden van jagen. Waardoor het plots niet zo onlogisch klinkt dat de Ford-dealer bij elke aankoop van een nieuwe Ford een Amerikaans vlag, bijbel en shotgun cadeau doet.

Geen vrees echter, je mag heus niet bij de dealer vertrekken met een shotgun in de koffer. Wel krijg je een certificaat om bij een lokale wapenwinkel je shotgun op te gaan halen. Zolang je maar 18 bent en legaal een vuurwapen in je bezit mag hebben. Oef.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Adriaan 18:58
afbeelding van Adriaan

Je zou een halve randdebiel moeten zijn om een auto te kopen omdat je een shotgun "krijgt" van 250-300$,een vlag van 6$ en een bijbel van 5$.

Jojo 16:29
afbeelding van Jojo

@Adriaan : het halve land zit vol van dat soort mensen. Hier zaten ze al lang tussen de 'witte jassen' in de psychiatrie! Lol!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws