Japanse zakenman kocht vijf W Motors Fenyr SuperSport Launch edities

wmotors_fenyrsupersport

Een hypercar van 1.3 miljoen euro, het is enkel de rijken der aarde gegeven. Sommigen zijn echter zo rijk dat ze besluiten meteen 5 exemplaren op de kop te tikken. Eén voor elke dag van de week, bijvoorbeeld. Jawel, een Japanse zakenman kocht net voor 6,5 miljoen euro 5 exemplaren van de W Motors Fenyr SuperSport.

Allemaal kennen we wel ergens een gezin dat twee dezelfde auto's op de oprit heeft staan. Vijf van hetzelfde model, dat is al extremer. Al zeker als het gaat over een Arabische sportwagen die minimaal 1.3 miljoen euro kost. Toch vond Japanse zakenman Tetsumi Shinchi het nodig om 5 exemplaren van de W Motors Fenyr SuperSport op de kop te tikken. Met telkens een verschillende kleur op de carrosserie.

Daarmee koopt de zakenman maar liefst 3.900 pk in één keer. Of iets specifieker; 5 keer 780 pk. Want zoveel kracht weet de Fenyr SuperSport te trekken uit zijn 3.8-liter boxermotor van Porsche die door de handen ging van RUF. De hypercar weet daardoor de honderd aan te tikken in 2.8 seconden. Hoeveel korting Shinchi gekregen heeft op zijn aankoop is niet duidelijk. Was er geen sprake van, dan kocht de man net voor 6.5 miljoen euro aan identieke hypercars...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
FLP 10:58
afbeelding van FLP

Als het dan nog een mooie auto zou zijn...

Uw reactie