Stel eens zelf je Ferrari SF90 Stradale samen

ferrari sf90 stradale configurator

Met de SF90 Stradale heeft Ferrari in essentie een spirituele opvolger voor de LaFerrari klaar. Een opvolger met een 1.000 pk sterke plug-inaandrijving. Hoe zou de jouwe er uit zien? Want dromen mag, toch?

Er zijn twee zekerheden bij Ferrari; 1) Het Italiaanse merk is vrij strikt in de keuze wie überhaupt een Ferrari mag rijden en 2) Het Italiaanse merk creëert voor elke auto een heerlijke configurator om in weg te dromen. Als je er over nadenkt typisch Ferrari. Want hoewel je geen auto mag kopen van het merk... laat het merk je wel even eentje samenstellen. Zodat je nog beter kan voelen wat je mist in je leven.

Althans, als je de duiten hebt natuurlijk. Want we vergeten even puntje 3: Ferrari's kosten knijterveel geld. Dat zal bij deze SF90 Stradale niet anders zijn, een 1.000 pk sterke plug-insportwagen die gezien kan worden als de spirituele opvolger van de LaFerrari.

Alsof dat pk-cijfer uit de 4-liter V8 met turbo en drie elektromotoren nog niet indrukwekkend genoeg is, is de configurator dat ook nog eens. Want Ferrari laat je toe om enkele heerlijke versies uit de hoed te toveren.

Ook zin om te configureren? Dat kan HIER

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie