Slik, onze ideale Land Rover Defender kost 85.000 euro

land rover defender prijs 2019

Na een dik decennium van conceptmodellen, plaagstoten en geruchten is de nieuwe generatie Defender eindelijk daar. Een auto die onze offroadbeentjes in beweging weet te zetten. Richting de configurator van de nieuwe Defender bijvoorbeeld. Ons droommodel? Die draagt een prijs van 85.000 euro. Slik.

Nee, Defenders zijn nooit écht goedkoop geweest. Je krijgt dan ook wat in ruil, een volbloed offroadmachine die neerkijkt op luxe en comfort. Want voldoen aan die factoren is een compromis sluiten. De nieuwe generatie, die werd evenwel wat milder. Want naast offroadcapaciteiten die de capaciteiten van de chauffeurs ver overstijgen is er nu ook plaats voor comfort en een serieuze toef luxe.

Zaken die natuurlijk de basisprijs geen goed doen. Met een startprijs van 56.900 euro kan je dan ook moeilijk spreken van een budget-offroader. Al gaat het dan wel meteen over de 110-versie met vier deuren. Van de 90-versie (die met twee deuren) hebben we nog geen prijs. Nu goed, tijd om de configurator open te zwengelen en aan het bouwen te gaan. Een V6 benzine met 400 pk? Ja graag! We zijn tenslotte Autofans. Uitvoering? Zo kaal mogelijk. Kleur? Bruin! Trekhaak? Ja deuheuh! Drie zitplaatsen vooraan? Al was het maar voor de lol! Kostprijs; 85.589 euro. Geen probleem!

Wacht... 85.589 euro?!

Jazeker, zoveel zou de Autofans-goedgekeurde Defender moeten gaan kosten. Geld waar je serieus want ander gerief mee kan kopen. Een Suzuki Jimny om te gaan offroaden en een Tesla Model 3 voor dagdagelijks gebruik, om maar iets te zeggen. Wat kost jullie droom-Defender? Laat het weten in de comments!

land rover defender prijs 2019

De configurator, die kan je HIER vinden.

Laatst gepubliceerd

Reacties (12)

Plaats een reactie
Zaag 12:53
afbeelding van Zaag

Bij de accessoires staan Startkabels, hoe Land Rover wil je het hebben!

Harinck Ann 14:17
afbeelding van Harinck Ann

Beetje veel,moet er al heel wat meer inzitten dan Velar,
Mooi maar niet mijn auto, Evoque en velar zijn mijn ding.
Good luck en mijn mening

geert 22:16
afbeelding van geert

Over smaak hebben we elk onze mening, prachtig achterwerk :-) schitterende zijkant , de voorkant kon beter , waar is de grote grille van vroeger gebleven, volledig verdwenen wat het contrast te groot maakt . Hij heeft nog de naam en de capaciteiten . Toch met volle overtuiging een droomwagen samenstellen . Oei de goesting is verdwenen ( 92000€) HSE 240pk diesel met enkele noodzakelijke opties . Conclusie veel te duur .

4g63 06:58
afbeelding van 4g63

77420, owv leder interieur, maar wat een lijst dat je daar kan bijbestellen, man toch, inclusief koelvak om drank af te koelen, t is mijn merk niet, voor de zottigheid is gedaan, maar echt onder de indruk van de mogelijkheden.

Anon 11:42
afbeelding van Anon

Calvo? Aangezien dat in de eerste plaats een populist is, in de 2de plaats een extreem linkse en pas in de 3de plaats groen zouden mensen gewoon geen geld meer hebben dus maakt CO2 niet meer uit. Het gaat hem denk ik ook eerder over scoren door jaloezie op te weken dan over milieu

4g63 20:51
afbeelding van 4g63

Vanaf de politiek ook aan container/tank schepen denkt, wereldwijd, qua uitstoot dan gaan we in de goede richting.
Rederijen zijn meestal mega familiebedrijven die meer dan geld geoeg hebben volgens een aantal docu's dus centen is hier geen argument.
t Kan niet dat bezitter van wagen en constructeur gedwongen worden tot inspanningen, (als dit techn mogelijk is heb k daar zeker niks op tegen)
terwijl 1/3e van de zeeschepen evenveel vervuiling de lucht in blazen dan alle vervoer op de weg ter wereld samen.
Dus als Calvo daar over kwettert moet m tegen die vervuiler, waar wagens absoluut niks tegen zijn, ook durven ingaan. Dat t ni zo simpel gaat worden dan bij wagens, door het internationale kluwen, da 's nu al zeker.

louisvdb 09:43
afbeelding van louisvdb

De achterkant is OK, maar hoe meer naar voor hoe meer ie verliest aan charme, doet me zelfs denken aan een Kia Soul ... Gemiste kans, had veel ruwer moeten blijven en die CO2 waardes mijn god.

Tommy Vanoutryve 11:55
afbeelding van Tommy Vanoutryve

In de optie lijst... Gevaren driehoek en EHBO kit... Is dit niet wettelijk verplicht? Of wel verplicht maar zelf bij te betalen?

Walter 23:46
afbeelding van Walter

Ik zou zegen, " Heel veel zorg dragen voor onze oude van 2006 "

Uw reactie