SCHRIJF JE NU IN VOOR DE AUTOFANS WORKSHOP AUTOFOTOGRAFIE ISM SONY

workshopfotografie sony grobet oktober

Update 50% vol Na het succes van vorige editie slaat Autofans terug de handen in elkaar met Sony. Een kans die je niet mag missen als fotograaf!

Autofotografie, het is letterlijk een vak apart. Want auto's op de gevoelige plaat zetten, het vergt een bepaalde finesse. Niet enkel het zoeken van juiste hoeken of accenten van de auto zijn belangrijk, het geheel moet mooi staan in de omgeving. Waar moet je juist op letten en wat zijn de hoeken die je moet hanteren voor autofotografie? Maar evengoed; met welke set-up haal ik het onderste uit de autofotografiekan?


Inschrijven kan via deze link. Schrijf je snel in want vorige workshop was uitverkocht.


Het recept

Autofans biedt samen met Sony Benelux beginnende en enthousiaste fotografen de kans om ondergedompeld te worden in de wereld van autofotografie onder begeleiding van een Sony ambassadeur en beroepsfotografen Ben Kwanten en Glenn Huyben. .

Tijdens de workshop krijg je toegang tot cameramateriaal van Sony en zal je deelnemen aan een theorie-, praktijk en nabewerkingssessie. Autofans zorgt voor de flitsende auto op een al even flitsende locatie om je zintuigen te prikkelen.

De info

De workshop zal doorgaan op zaterdag 26 oktober 2019 en zaterdag 02 november 2019 van 09 u tot 15u aan de Motorvliegclub in Brasschaat. Autofans en Sony Benelux voorzien een broodjeslunch inclusief drank. Inschrijven voor één van de twee data kan je hieronder en kost 150 euro per persoon (BTW inclusief). Elke deelnemer krijgt tevens een voucher van 100 euro voor de aankoop van Sony cameramateriaal.

workshopfotografie sony autofans

TL;DR

Wat: Workshop autofotografie
Wanneer: zaterdag 26/10 of 02/11 2019
Tijdstip: 09u tot 15u
Waar: Motorvliegclub Brasschaat
Adres: Vliegveldlaan 22, 2930 Brasschaat
Prijs: €150 p.p. (incl. voucher van 100 euro voor Sony cameramateriaal)


Inschrijven kan via deze link. Schrijf je snel in want de vorige workshop was snel volzet.


workshopfotografie sony autofans
Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie