Porsche laat je +500 euro ophoesten voor een sportief MP3'tje in de Taycan

porsche taycan  sound

Porsche maakte eerder al duidelijk dat haar volledige elektrische Taycan zal klinken als een échte Porsche. Die klank heeft nu een prijs, want het sportwagenmerk vraagt 544,5 euro voor het "Porsche Electric Sport Sound". Een MP3'tje dat door de luidsprekers klinkt, zeg maar.

Dat je de Taycan tot de nok vol kan steken met peperdure opties, we twijfelden er geen seconde aan. Want Porsche verdient riant aan de optielijsten van haar modellen. De Taycan krijgt echter een eigenaardige optie; een sportuitlaat... maar dan anders.

MP3 Sport

De Taycan is namelijk een elektrische sportsedan. En elektrische auto's, die hebben uiteraard geen uitlaat. Toch kan je de Taycan sportiever laten klinken via de "Porsche Electric Sport Sound"-optie. Een optie van amper 544,5 euro, spotgoedkoop naar Porsche-normen! Alleen is 544,5 euro best veel voor een MP3'tje dat door de luidsprekers klinkt.

porsche taycan  sound

Of je trouwens de sound* van een 911 GT3 RS krijgt? Hoegenaamd niet. Porsche versterkt eerder de elektrische geluiden van de Taycan. Het gezoem van de motoren wat verhogen, extra bas de cabine binnen pompen... zulke zaken. Jep, dit is de toekomst van de autosector.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie