Kunst of kitsch: Pools bedrijf maakt "Lamborghini" fauteuils

Lamborghini Sofa

Op zoek naar een uniek stuk in je interieur? Waarom niet je aftandse sofa buiten zwieren en vervangen door een Lamborghini-sofa?! Of je partner daar om kan lachen... dat is niet onze verantwoordelijkheid.

Het Poolse Design Epicentrum specialiseert zich in het creëren van unieke interieurstukken. Sofa's van solide hout en spoeltafels van peperdure steensoorten. Dat soort zaken. Al wil het ook de autofiel aanspreken. Met een gamma meubilair dat geïnspireerd is op gerief van Lamborghini.

Lamborghini all the things!

Zo biedt het bedrijf een bureautafel aan dat de snuit van een Lamborghini gebruikt. Geen echte natuurlijk, wel een replica. Nu is er een nieuw pronkstuk: een sofa opgetrokken in de snuit van een Lamborghini! Wederom een replica uiteraard. Het resultaat is pure kitsch voor de éne en pure kunst voor de andere. Het is eveneens niet duidelijk of Italiaanse sportwagenfabrikant Lamborghini toestemming heeft gegeven om haar naam te verlenen aan de sofa's. Al lijkt die kans erg klein.

Lamborghini Sofa

Op zoek naar een nieuwe sofa voor je woonkamer? Kom, laat voor de gein even deze creatie zien... en laten we er daarna nooit meer over praten.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie