Eerste beelden van nieuwe C-klasse met AMG-pack

Eerste beelden van nieuwe C-klasse met AMG-pack

Een verplicht nummertje. Nadat Mercedes haar nieuwe C-klasse voorstelde, lekten vandaag de eerste beelden van het AMG-pack op het internet.

The next best thing voor mensen die zich geen C63 AMG kunnen veroorloven - die C63 AMG zou er trouwens eind 2014 aankomen.

De AMG-kit op de anders al stijlvolle standaard c-klasse houdt naar goede gewoonte nieuwe bumpers in met grotere luchtgaten, sideskirts, grotere 18 inch velgen, een 15mm lagere en sportievere ophanging en wat extra visuele opsmuk hier en daar. Ook de uitlaat achteraan wordt sportiever vormgegeven.

Mercedes neemt de C met AMG kit mee op het autosalon van Detroit in januari 2014, kort voordien zal het allicht de officiële beelden lossen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (11)

Plaats een reactie
Kevin300 16:45
afbeelding van Kevin300

**kwijl***

Techno Patat 22:25
afbeelding van Techno Patat

De C36? Heb ik iets gemist of heb ik een accute vorm van dyslexie ;-)?

Staat 'em zeker knap! Beetje jammer dat ze die streepjes van de CLA overnemen in de achterbumper, maar zolang dat de C63 er deftig anders uitziet is het prima voor me :-)!

Yvesw 22:27
afbeelding van Yvesw

Stiekem hopen we op een zes-in-lijn in deze kar ;-)

Techno Patat 09:13
afbeelding van Techno Patat

Nope, voor zover ik weet heeft MB zelfs al bevestigd dat het een kakelverse 4.0 V8 zal zijn ;-)!

Carlos 10:04
afbeelding van Carlos

Kleiner en kleiner worden ze ^^.

Yvesw 10:32
afbeelding van Yvesw

Maar stiekem weten we dat die V8 maar 3.600 cc groot is. Echter, puur voor hun merken historie laten ze 4.0 staan op de zijkant. Nee wacht, dat zou Mercedes nooit doen... (/MetJeVoetenRammelen),

Sven 10:42
afbeelding van Sven

Een nieuwe c36 amg zou wel vet zijn, 20 jaar na de eerste. Goed, binnen 5 dagen 21 jaar na de eerste. De a45 amg heeft ook zo'n logische benaming.

Carlos 11:29
afbeelding van Carlos

Die C36'ers zijn wel leuke bakjes :D Een nieuwe zou wel leuk zijn, al is het een 'one-off'. ^^

Yvesw 12:14
afbeelding van Yvesw

Of een betaalbare "Zoveel-als-er-vraag-naar-is-off" :-) Zou wel grappig zijn om een C AMG te zien met een kleinere benaming dan de A AMG.
A 45 AMG versus C 36 AMG. Toont nog maar eens aan hoe het departement der marketing het heel moeilijk heeft gemaakt voor Mercedes :-p

Carlos 16:15
afbeelding van Carlos

Dat is een feit :D. Maar breng dat uit als nieuw en denk niet dat ze er rap hun broek gaan aan scheuren.
Ik ben eens benieuwd naar deze nieuwe C-AMG.

Techno Patat 17:40
afbeelding van Techno Patat

Net daarom zie ik inderdaad geen 36 erop komen! Ze hebben de 'merknaam' C63 nu wat bekendheid gegeven met die beul van de vorige generatie! Dan kunnen ze er nu toch geen zo een klein getalleke op hangen?

En iedere mens die denkt dattem iets van auto's kent zal de eerste keer denken dat je fakebadges gehangen hebt en gemist bent :P!

En Mercedes rammelt altijd met badges, das een handige constante! Als je wil weten hoe groot de motor is: allesinds NIET wat er op het badgeke staat :P!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws