Kijk jij naar Top Gear met dit trio als presentatoren?

glenister-574553_0

Dat Top Gear zou terugkomen was haast onoverkomelijk. Het goudhaantje van de BBC ligt hen te nauw aan het hart om het zomaar af te voeren. En als de presentatoren niet meewillen, dan kiezen we gewoon anderen.

2Unlimited, Sha-na, 2Fabiola of zelfs de Buena Vista Social Club, in de muziekbusiness kan het perfect dat de groepsleden vervangen worden terwijl de naam gewoon blijft bestaan. Of dat met een programma als Top Gear zal lukken, is nog maar de vraag. Top Gear USA en consoorten bleken flauwe afkooksels van wat Jeremy Clarkson en zijn kornuiten klaarspeelden.

Toch wil de BBC het proberen, want ze zijn in vergevorderde onderhandelingen met drie nieuwe presentatoren, aldus de Sunday Express. Het gaat om acteur Philip Glenister, presentator op Channel4 Guy Martin en Classic Car Show-presentatrice Jodie Kidd. Of we James May en Richard Hammond nog gaan terug zien is dus helemaal niet meer zeker.

De nieuwe reeks Top Gear - reeks 23 intussen - zou in de lente van 2016 van start gaan, voordat dat gebeurt zou BBC nog de onuitgezonden afleveringen van het huidige seizoen in de ether brengen, weliswaar zonder studio-babbeltjes.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 5 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Glenn 13:35
afbeelding van Glenn

Met Guy Martin? Top, dan ga ik zeker kijken. Die kerel is prettig gestoord, dus dat komt wel goed :-)
Hopelijk wel met ondertiteling, want anders begrijp je niets van wat hij zegt.

Bram 13:38
afbeelding van Bram

Gewoon uit nieuwsgierigheid gaat de eerste aflevering zeker bekeken worden :)

Rebel 18:31
afbeelding van Rebel

Top gear is passé

Quin 10:21
afbeelding van Quin

Gaat zeker nog veel bekeken worden, maar Top Gear vond ik net leuk omdat het 3 maten waren die onnozelheid verkochten. Deze 3 zijn samengeraapt in de hoop dat er zelfde band ontstaat. Laten we hopen dat dit het geval is, maar ik betwijfel het wel een beetje :-).

Voordeel van de twijfel, natuurlijk, al kijk ik meer uit naar een Netflix-serie met de originele cast (die er hopelijk komt).

jo 20:08
afbeelding van jo

Zonder Jeremy & Co is Top Gear geen Top Gear...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws