Gelekt: Renault ZOE 40 met uitgebreide range

400-km-renault-zoe

Dat Renault met een stevigere ZOE op de proppen zou komen voor het autosalon van Parijs wisten we al. Maar een "ZOE 350 km" kunnen we nu vervangen door de echte specificaties dankzij een lek op het internet.

Uiterlijk wijzigt er niets voor de elektrische ZOE, de veranderingen bevinden zich vooral aan batterijpak en motor.

Zo ontwikkelde Renault samen met LG Chem een pack dat krachtiger is maar toch dezelfde ruimte inneemt als het 21 kWh sterke pakket dat nu een plaatsje vindt in de ZOE. Het nieuwe pakket zou volgens de gelekte info over 41 kWh beschikken. Daarmee zou de ZOE zowat 400 km ver moeten kunnen gaan. De originele 21 kWh-versie zou blijven bestaan als instapmodel. Niet alleen de radius gaat er op vooruit echter, ook het vermogen stijgt. De nieuwe accu zou een stevige 88 pk leveren tegenover de 77 pk in de huidige versie. Prijzen voor de nieuwe ZOE 40 komen er binnenkort aan, als Renault de officiële info meegeeft.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Adriaan 09:54
afbeelding van Adriaan

En nu nog iets doen aan die belachelijk dure huur prijzen voor de batterij, en het kan een verkoopstopper worden :p

Sven 10:32
afbeelding van Sven

Er gaan geruchten als zou er een mogelijkheid komen om de batterij aan te kopen.

andre 19:45
afbeelding van andre

als de prijs nu nog een beetje meezit,zeker...
wat de huurprijs betreft ben ik slechts gedeeltelijk akkoord,vergeet niet dat hierin ook het risico op een defecte dure batterij zit verwerkt,trouwens hoeveel betalen jullie maandelijks aan benzine of diesel,of nog,ouderhoudskosten eigen aan een verbrandingsmotor?
ok tis tijdelijk,maar reken hiebij de inschrijvings en wegentax.....
de batterij kopen zou ik pas overwegen wanneer er meer is geweten over de levensduur,je zult het maar meemaken,batterij defect na een aantal jaren en je wagen is bijna niets meer waard wegens de dure batterijvervanging

Uw reactie