Land Rover Defender, maar niet als voordien

dc100

De laatste Defender is begin dit jaar van de band gerold en Gerry McGovern, hoofd van de designafdeling bij Land Rover, licht een tip van de sluier voor een vervolg.

De Defender is niet ontworpen om huidige klanten aan te trekken maar om een nieuwe generatie aan te spreken,” aldus Gerry. Deze nieuwe generatie gaat in enorme getallen verkocht worden om de huidige investering voor de revolutie van het model er terug uit te kunnen halen. Business is business. Misschien word er ook gedacht aan een volledig elektrisch model aangezien dit de huidige hype is.

dc100

De link met de “echte” Defender gaat eerder alleen nog maar een emotionele band zijn in plaats van dat er nog andere eigenschappen worden overgenomen. De DC100, een concept car die Land Rover enkele jaren geleden heeft getoond, zou de opvolger kunnen worden van de oer-Defender. Er word gesproken van een moderne interpretatie van één van de meest gekende vormen in da auto-industrie. Of dit een triestig of een vreugdevol moment is voor de Defender zal binnen enkele jaren duidelijk zijn.

Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Victor 19:12
afbeelding van Victor

Juist eene Skoda yeti met wat meer volume.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws