Porsche 911 dan toch aan stekker

porsche-911-t-2017_02

Er is de laatste tijd al heel wat te doen geweest over Porsche en hun toekomst met volledig elektrische en plug-in hybride voertuigen. Er is weer nieuw nieuws.

Eind vorige maand werd er duidelijk gemaakt dat een elektrische 911 niet voor de nabije toekomst was en de verre toekomst van zo een elektrische variant was ook nog niet duidelijk. Oliver Blume, de man bij Porsche, heeft bij onze collega’s van Automotive News en tipje van de groene toekomst van Porsche belicht. Een plug-in hybride van de epische 911 staat er weldegelijk aan te komen al is het nog wel even wachten tot 2023.

porsche-cayenne

2019 wordt het jaar van het allernieuwste model van de 911 en bij de ontwikkeling van deze wagen is er in het onderstel al rekening gehouden met de plekbesparing voor een eventuele batterij en daaraan kan je zien dat Porsche veel zorg draagt voor het idee. Naast de huidige hybride-versies, Panamera en Cayenne, zullen we in de toekomst er nog heel wat zien bij komen en dan zwijgen we nog over de Mission E die de Tesla moet aanvallen.

porsche-mission-e-concept

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Quin 14:25
afbeelding van Quin

Gaan we binnen 10-15 jaar nog een pure verbrandingsmotor in het gamma van de voornaamste autobouwers zien? Ik betwijfel het.

Uw reactie