Ferrari ziet toekomst in SUV en elektrische supercar

Ferrari

Heiligschennis of geniale tactische zet? Deze vraag hebben we ons eerder al gesteld bij Porsche, Bentley, Maserati en Lamborghini bij de productie van een SUV. Nu dus ook bij Ferrari. En o ja, hoogstwaarschijnlijk is het eerder die tactische zet.

Tijdens een gesprek tussen Reuters en de CEO van Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne, op de North American International Auto Show is gebleken dat Ferrari een toekomst ziet in zowel een SUV als ook een volledig elektrische supercar. Het is niet van de willes maar van de moettes volgens Marchionne, die er ook nog een jaartal op durft kleven. 2019/2020 is het jaar van de Ferrari met grondspeling die de snelste SUV op de markt moet worden.

sergio_marchionne

Sterke woorden van Sergio Marchionne en dat is ook niet het enige wat als oorlogstaal uit zijn mond te verstaan was. ”Als er een elektrische supercar gemaakt gaat worden, dan zijn wij de eerste” en ”Mensen verbazen zich over wat Tesla kan. Ik probeer niet te bagatelliseren wat Elon Musk heeft gedaan, maar ik denk dat wij dat allemaal kunnen” zijn een paar van zijn quotes. Hij zal wel even de Rimac uit het oog hebben verloren. Dat kan natuurlijk gebeuren.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie