Maserati gooit nieuwe Levante in super-SUV-strijd

maserati_levante_gts

De Maserati Levante S met zijn 430 paarden was simpelweg niet voldoende om mee te strijden met de top. Hier komt alvast verandering in.

Versta ons niet verkeerd; de Maserati Levante S ziet 100 km/u op zijn dashboard na 5,2 seconden verschijnen en dat is zeker niet slecht te noemen. Maar om de strijd aan te gaan met de Porsche Cayenne Turbo of Range Rover Sport SVR moet je meer in huis hebben. Maserati voorziet nu een alternatief in de vorm van een GTS of een andere naam, aangezien die nog niet vast staat.

Het GTS-embleem kleeft Maserati op hun “toch net wat krachtigere” modellen. In de Quattroporte GTS krijgt de 3.8-liter V8 530 paarden, hier kan de Levante van profiteren. Deze V8 kan natuurlijk voor de gelegenheid nog wat worden opgeleukt. De teaser die Maserati de wereld heeft ingestuurd, toont ons aangepaste dagrijverlichting, grotere luchtinlaten met honinggraadgrill en wat leuke details in koolstofvezel

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 22:44
afbeelding van Techno Patat

Het werd tijd! Rij je in de zwaarste Maserati Levante dan kan je het snot voor je ogen gereden worden door een Stelvio :D! Zo werkt de hiërarchie niet ten huize Fiat toch :p?

Uw reactie