Komt BMW-manager aan het roer van Audi te staan?

audi-ceo-bmw

Nu de officiële baas in de bajes zit en een Nederlander tijdelijk aangesteld is als surrogaat-ceo is Audi volop op zoek naar een nieuwe leider voor het merk met de vier ringen. Die zou wel eens bij BMW kunnen gevonden zijn. Jawel.

Het nieuwtje doet vanuit Duitsland de ronde. Want volgens interne informatie bij Audi zou het merk willen dat Markus Duesmann zo snel mogelijk aan het roer komt te staan van het merk. Duesmann wie? Markus Duesmann is momenteel BMW's purchasing director en was destijds nog hoofd van ontwikkeling bij BMW Sauber F1. Al klopt het ondertussen niet meer helemaal dat de man werkzaam is bij BMW, want gisteren liet BMW weten dat Duesmann het bedrijf zal verlaten voor "persoonlijke" redenen.

Mogelijks Duitse taal om te zeggen dat de man verkast van BMW naar Audi. Snel zal dat evenwel niet kunnen, want hoogstwaarschijnlijk heeft de man een clausule in zijn contract die stelt dat hij minstens X-aantal maanden niet bij een concurrerend bedrijf mag gaan werken. Hoe dan ook, alle info lijkt er op te wijzen dat Markus Duesmann de nieuwe grote chef van Audi zal worden.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws