Is dit Cupra's eerste eigen model?

cupra-crossover-leaked-218_02

Nu Cupra een op zichzelf staand merk is mag het in principe eigen auto's ontwikkelen. Een Spaans medium zegt nu daar het eerste plaatje van in handen te hebben. Is dat het geval, dan zal de eerste volbloed Cupra een... crossover zijn.

Met Cupra wil Seat een merk in handen hebben dat sportiviteit en emotie uit straalt. Logisch, gezien Seat door Volkswagen werd verplicht het merk in de groep te worden dat zich toespitst op connectiviteit voor jongeren. Hoe je sportiviteit uit kan stralen? Met een crossover! Dat lijkt toch het geval te zijn uit plaatje dat Spaans medium Autofacil in handen kreeg. Met daarop een opvallende verschijning naast de al gekende Cupra e-Racer.

cupra-crossover-leaked-218

Die verschijning is een crossover die niet gebaseerd lijkt op een bestaand model van Seat. Waardoor we dus het raden hebben naar wat dit juist is. Een conceptwagen om de toekomstige lijn van Cupra te tonen misschien? Mogelijks, al lijkt 'ie daarvoor dan net weer iets te productieklaar (geen gekke velgen of rare spiegels). Hopelijk krijgen we op het autosalon van Parijs begin volgende maand meer info.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws