Bestelde Ferdinand Piëch one-off Bugatti van 16 miljoen euro?

bugatti ferdinand piech

In de wandelgangen van het internet doet het gerucht de ronde dat Bugatti op het autosalon van Genève niet enkel haar verjaardag zal vieren met de Chiron Sport 110 ans Bugatti. Nee, het merk zou er ook een 16 miljoen euro kostende one-off in de schijnwerper zetten. Een auto die volgens dezelfde geruchten werd besteld door ex-VW-honcho Ferdinand Piëch.

Flinterdun is het gerucht maar desalniettemin geven we graag even mee wat tegenwoordig zoal wordt verteld aan de koffiemachine in de wandelgangen van het internet. Er zou namelijk een one-off Bugatti aanwezig zijn op het autosalon van Genève. Een auto die door niemand minder dan Dr. Ferdinand Piëch werd besteld. Een 81-jarige Oostenrijker die je misschien kan kennen als de ex-topman van de Volkswagen Group. In 2015 moest hij echter een stapje opzij zetten door de uitloop van Dieselgate.

Of de man daardoor al zijn centen is verspeeld? Moeten we dit gerucht geloven alvast niet. Zo zou de unieke Bugatti maar liefst 16 miljoen hebben gekost. Nu zijn de Chiron en Divo al geen koopjes, tegenover deze one-off zijn het bijna producten van Aldi. Hamvraag is echter of dit gerucht "gebaseerd op interne info" ook waarheid zal worden. Als het autosalon van Genève op 5 maart haar deuren opent weten we het zonder twijfel.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws