Nieuwe Maserati tegen 2020

Maserati Alfieri Concept

Dat het al maar snel 2020 is! Eindelijk de lang verwachte nieuwe Maserati die de bejaarde GranTurismo en GranCabrio moet vervangen.

Versta ons niet verkeerd, de Maserati GranTurismo en GranCabrio zijn zowaar de Mona Lisa van de autowereld. Vrouwelijke lijnen met een sterk voorkomen, maar ze zijn al sinds 2007 en 2010 in productie met enkel lichte updates. Laat dat eeuwen zijn in autotermen en vandaar is dit zeer heugelijk nieuws dat we mogen verkondigen. De nieuwe Maserati zal geproduceerd worden in het Italiaanse Modena. De locatie waar momenteel de GranTurismo en GranCabrio van de band rollen. Er wordt verwacht dat deze twee ergens dit jaar uit productie gaan.

Alfieri Concept

Tijdens gespreken tussen Harald J. Wester, CEO van Maserati, en Gian Carlo Muzzarelli, burgemeester van Modena, werd de rol van de productiefaciliteit besproken. Ook is er bevestigd dat de fabriek niet zonder werk komt te zitten zodra de productie van de GranTurismo en GranCabrio stopt. Er is werk genoeg met de voorseriemodellen en daarna de productiewagens te produceren. De wagen zal zonder twijfel sportiviteit hoog in het vaandel dragen en snufjes meedragen van het Alfieri Concept.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie