Alfa Romeo brengt iets nieuws naar Genève

alfa-romeo-kamal-prototype

Gisteren dachten we nog wat te schrijven rond een gerucht over een klein Alfa SUV, vandaag bevestigt Alfa Romeo dat het iets nieuws meebrengt. Maar dat kan tegenwoordig evengoed een speciale reeks zijn, die Italianen kennende.

Wat dacht je van een Giulia Q-Line of een Stelvio Cross?

Naar alle waarschijnlijkheid wordt het iets steviger dan dat. Want de geruchtenmolen draait op volle toeren en gisteren maakte de Griekse Autoblog.gr bekend dat Alfa Romeo waarschijnlijk met een model onder de Stelvio op de markt komt. Intussen vernam Motor1 van de Amerikaanse PR manager van Alfa en maserati dat er een voorafje komt, dat moet laten zien wat de Italianen doen op vlak van performance en luxe. En waar rook is...

concept SUV

Het ziet er naar uit dat Alfa Romeo eindelijk nog eens een concept car zal laten zien op de Geneva, de laatste lijkt ons alweer te dateren van 2013, spreek ons tegen als we ons vergissen. Het gerucht dat het opnieuw om een SUV gaat wordt gevoed door de wetenschap dat Alfa Romeo vorig jaar onder leiding van Sergio Marchionne haar toekomstplan liet zien, en dat daarop een Giulietta SUV en een SUV boven de Stelvio werden geplaatst.

Afwachten tot 5 maart voorlopig, want dan laat Alfa Romeo meer zien van waar ze nu geheimzinnig over doen.

Afbeelding is van de Alfa Romeo Kamal uit 2003.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws