Officieel: koning godzilla has arrived, de Nissan GT-R SpecV UPDATE

Een jaar na de eerste introductie is het zo ver, de GT-R SpecV is er. De evolutie van de GT-R moet volgens Nissan racewagen prestaties leveren in een straatlegale wagen. Update: Meer specs, foto's en een filmpje

De SpecV krijgt een carbon achterspoiler en grill. Ook zal hij te herkennen zijn aan zijn exclusieve "black Opal" kleur. Vanbinnen komt het carbon ook terug op verschillende plaatsen.

De motor is aangepast zodat hij meer koppel geeft bij middelhoge en hoge toeren. Verder krijgt hij een laag titanium op de uitlaat, een herwerkte vering en keramische remmen met bijpassende 20" Nismo velgen. De SpecV is te verkijgen in Japan voor 15750000 Yen. Maar er is nog niet bevestigd of hij naar Europa komt.

Update: De SpecV zal over hetzelfde piekvermogen van 480pk beschikken maar krijgt een boost functie. Door een druk op een knopje krijg je 80 seconden lang 20 Nm meer koppel bedoeld voor inhaalmaneuvers. Verder kan ik nog zeggen dat die exclusiever verf "black opal" je meer dan 6000 dollar zal kosten.

De SpecV komt zelfs met een carbon sleutelhanger. Beetje te veel marketing?

 

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Wim 08:23
afbeelding van Wim

eindelijk carbon om men GT-R :)

pieter 08:24
afbeelding van pieter

Ultieme GT-R... en idd 190d, eindelijk carbon ;)

Joeri 09:56
afbeelding van Joeri

Nu wachten tot iemand hem volledig stript en al die straatromel eruit smijt à la scuderia & GT3 RS, dan gaan we wat zien!

Uw reactie