Officieel: Volkswagen Polo GTI 2010

Polo GTI 2010De nieuwe Polo deed ons al verbazen, hoewel de verwachtingen hoog waren. Met een ondoorgrondelijke kwaliteit en een versnellingsbak om 'u' tegen te zeggen. Maar mocht de Polo niet vinnig en snel genoeg zijn, dan kan je vanaf heden aankloppen voor de Polo GTI. Onder die GTI schuilt nu een 1.4 TSI (nog steeds gekoppeld aan een DSG bak), in tegenstelling tot de 1.8T van de vorige generatie. Met dat nieuwe blok beschikt de Polo GTI nu over een dikke 180 pk en 250 Nm koppel.

Of er eventueel ook aan een Polo R gewerkt wordt is niet uitgesloten noch bevestigt. Op vlak van styling zien we de Polo GTI 15 millimeter dichter tegen de grond staan. Ook de gekende velgen en interieur stijlelementen zijn opnieuw van toepassing.

 

Polo GTI 2010

Polo GTI 2010

Polo GTI 2010

Via Autoblog, België is laat met persberichten...

Reacties: 8 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Tom 23:35
afbeelding van Tom

Proper , spijtig van de kermisverlichting in de koplampen.

Wim 10:25
afbeelding van Wim

hier ben ik benieuwd naar, niet te opzichtig en lekker strak, de Ibiza FR vond ik niet geraffineerd genoeg, deze polo zou beter moeten doen

Sven 10:33
afbeelding van Sven

de Ibiza Cupra is meer gelijk aan deze, qua vermogen. Ik vind deze Polo trouwens erg op een Golf GTI lijken, daar waar ik dat van de gewone Polo niet vind dat ie erg op n Golf lijkt.

Alex 13:34
afbeelding van Alex

180pk in een polo.. :) me like.

ThV 14:02
afbeelding van ThV

knap autootje !! erg benieuwd naar de prestaties

ed 15:41
afbeelding van ed

ziet er erg goed uit die nieuwe polo gti

weis 22:04
afbeelding van weis

gruwelijke bak zeg! de kwaliteit straalt er werkelijk waar vanaf.....daarom heb ik em al besteld....kan niet wachten tot ik em heb....zoals ik em krijg is het 16 weken levertijd......maar dat is dik de moeite waard... te vet spulletje

Pieter Aertgeerts 22:12
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Proficiat weis, met je aankoop. Laar binnen vier maanden even weten hoe hij het doet ;) Wij hopen tegen dan ook een rijtest versierd te hebben. Kunnen we gelijk kijken of onze meningen in dezelfde lijn liggen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws