Officieel: Chevrolet Malibu

Vergeet de Epica of hoe zijn voorganger ook mocht heten, hier is de Malibu. Chevrolet geeft info en beelden vrij over de nieuwe grote middenklasser die ook op onze markt in de verkoop zal gegooid worden.

De Malibu wordt een wereldwagen, want hij wordt op meer dan 100 landen gecommercialiseerd. Vooraan heeft hij wat weg van een Lexus GS, achteraan is het onmiskenbaar een Chevrolet dankzij de achterlichtblokken die verwijzen naar de Camaro. Onder de kap stelt Chevrolet een stevige 2.5 viercilinder motor met automatische zesversnellingsbak voor. Deze is goed voor 190 pk. Toch gaan we ervan uit dat de Europese versie wat meer fiscaal aantrekkelijke motoren onder de kap krijgt, zeker als de Malibu wat marktaandeel naar zich toe wil trekken.

Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker 12:01
afbeelding van Anonieme gebruiker

Dit is dus een mooie wagen!

Yvesw 12:47
afbeelding van Yvesw

Ziet er goed uit!. Zeker de "stevige" schouderlijn kan me bekoren. Al kan ik niet zien aan de hand van de foto's of het interieur qua materiaal iets soeps is (of worsts of hoe je het ook wilt noemen...) Het opbergvakje, voor de mp3 generatie, vind ik dan weer wel leuk gevonden!

Anonieme gebruiker 13:09
afbeelding van Anonieme gebruiker

Vooraan doet toch ook hard aan de insignia denken?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws