Officieel: Nissan Juke-R sprint naar 100 km/u in 3,7 seconden

De Britse tak van Nissan had 22 weken nodig om deze Juke-R te ontwikkelen, ook al wisten ze daar in Japan niets van. Ze stelden hem een tijdje geleden al voor, nadat ze ons hadden overladen met foto's, filmpjes en geruchten. Het is pas tot vandaag dat we eindelijk weten hoe snel deze bruute crossover effectief is. De 3.8 liter V6 die we kennen uit de GT-R doet de Juke-R naar 100 km/u sprinten in amper 3,7 seconden en dat maakt hem de snelste crossover ter wereld. De topsnelheid ligt op 257 km/u. Wie dat wil vergelijken met de standaard Juke. Die gaat naar 100 in 8,6 seconden en houdt het voor bekeken bij 200 km/u. Mocht je de Juke-R nog niet hebben zien rijden, dan is deze video misschien wel een tip.

Via WCF

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Yvesw 17:36
afbeelding van Yvesw

Ik wil hem wel eens vergeleken zien met een "echte" GT-R. Zien hoeveel verschil dat is... Bagageruimte wint de Juke al ;)

Techno Patat 14:27
afbeelding van Techno Patat

De snelste crossover? Is er IETS dat hoog op z'n poten staat dat onder de 4 seconden naar de 100 knalt??

Toont toch aan wat een prachtige techniek er niet in die GTR zit! Als ze zelfs een Juke sneller kunnen maken dan 90% van de ferrari's :o (Naar de 100 ik weet het, ik weet het! Maar daar stoef je toch het meest mee op café dus...)

Anonieme gebruiker 03:28
afbeelding van Anonieme gebruiker

Dit is toch ook al even bekend. Deze komt ook niet in productie, teveel kosten en weinig volk zou zoiets kopen, ze gaan dan eerder voor een "echte" GTR35.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws