Nieuwe Subaru Forester: introductie op 13 november

2013 Subaru Forester

Op 13 november stelt Subaru in Japan de nieuwe Forester voor. Mocht je overwegen om een nieuwe wagen aan te kopen om te gaan jagen, lees dan even verder.

Want die nieuwe Forester komt natuurlijk ook naar Europa, zij het iets later. Behalve wat foto's geeft Subaru niet veel concrete info vrij. Voor Japan krijgt de wagen een viercilinder boxermotor ter beschikking. Die heeft ofwel een mooie 148 pk ofwel een stevige 280 pk, in het laatste geval is hij voorzien van een turbo. Het koppel bedraagt daarbij respectievelijk 196 en 350 Nm. Beide versies zijn daar gekoppeld aan een CVT-automaat en Symmetrical AWD vierwielaandrijving.

2013 Subaru Forester

De Japanse versie wordt met een totale lengte van 4,595 meter alvast 3,5 centimeter langer dan ons huidig model en ook de hoogte neemt met zoveel centimeters toe. Qua uitzicht heeft Subaru hem een stuk dichter bij de XV laten aanleunen.

Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
James 21:07
afbeelding van James

Tips voor subaru : europese car designer aanschaffen en catalogusprijzen naar beneden halen want veel te duur voor wat ge krijgt en das jammer want dat zijn goeie wagens.

B4 20:50
afbeelding van B4

Als Subaru te duur is, dan zijn veel automerken te duur... En qua design zal Subaru eerder de weg inslaan van Toyota wat heel spijtig is

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws