Officiële foto's: Lexus IS

Lexus IS

Lexus heeft zojuist de eerste foto's van hun nieuwe Lexus IS vrijgegeven. We zien de IS met een F-sport pakket, niet te verwarren met een high-performance IS-F editie.

Onmiddelijk vallen de vele gelijkenissen met de LF-CC concept car op. De Lexus IS zal officieel voorgesteld worden tijdens het autosalon van Detroit op 15 januari dus voorlopig is de informatie eerder schaars.

In Europa zal een IS 250 en een IS 300h beschikbaar zijn. Voor het eerst krijgt de Lexus IS dus ook Toyota/Lexus' hybride technologie onder de kap.

Aan de buitenkant ziet hij er alvast uiterst fraai uit en is hij een welkome verademing tussen de grote Duitsers. Of hij er in niet F-sport trim ook nog indrukwekkend gaat uitzien is nog even wachten.

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 7 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Pieter A. 18:42
afbeelding van Pieter A.

Potverdrie die is dik geworden.

Nathan 18:48
afbeelding van Nathan

Potvervier, inderdaad. Miauwkes.

Yvesw 19:09
afbeelding van Yvesw

CoCoCoCombo-breaker!!!

O.T.: Toch wel opvallend dat ze, na jaren wagens te ontwerpen voor een Europese markt, zich eindelijk helemaal kunnen laten gaan met hun "organischere-design". Knap ding!

Wim 19:30
afbeelding van Wim

lekker sportief, hopelijk klinkt de 300h wat

B4 19:33
afbeelding van B4

Vooral de achterzijde is een complete maar geslaagde verrassing!

Kevin300 22:33
afbeelding van Kevin300

s u p e r knappe auto!!!!!!

Rob 23:20
afbeelding van Rob

Ik weet het niet.. Die achterkant is werkelijk prachtig, maar de voorkant het interieur, motorenaanbod... Ik heb zo mij twijfels. Maar eerst de niet F uitvoering eens afwachten voordat ik een definitieve mening vorm ;-)

Uw reactie