GRID 2 Mono Edition: Speelgoed voor de rijken

GRID 2 BAC Mono Edition

Games hebben altijd allerhande special editions om mensen meer geld uit hun zakken te troggelen. Meestal hebben die edities kleine extra's. Codemasters gaat een stap verder en verkoopt hun nieuwe game, GRID 2, samen met een BAC Mono - ook bekend als "de F1 wagen voor op de weg". Prijskaartje van deze speciale editie? 150.000 euro.

Een brok geld. Maar je krijgt er veel voor in ruil. Buiten de Playstation 3 versie van de game krijg je:
• Een Playstation 3 (logisch)
• Exclusieve artwork van de game
• Een exclusief bezoek aan de BAC-fabriek
• Een BAC Mono die aan jouw afmetingen wordt aangepast (standaard op alle Mono's)
• Op maat gemaakt helm & handschoenen met GRID 2 & BAC -logo

GRID 2 BAC Mono Edition

Briggs Automotive Company

De kans is groot dat je nog nooit van BAC (Briggs Automotive Company) hebt gehoord. Deze Britse constructeur maakt het zijn doel om "Formule-1 technologie naar de weg te brengen". Je kan het dan ook best omschrijven als een F1-wagen voor op de openbare weg. Top Gear's Stig vond het alleszins zijn wagen van het jaar in 2011 en GQ noemde het de "Track Day Car of the Year 2012".

Motorisch heeft het 540 kg wegend speelgoed een 2.3l viercilinder met een goede 280 pk en 280 Nm. Nul naar honderd heb je in 2.8 seconden afgerond. Al blinkt de Mono vooral uit in het bochtenwerk.

GRID 2 BAC Mono Edition

Prijzig

Deze GRID 2 Mono Edition kost een pak geld. Zeker als je weet dat een "instapper" BAC Mono rond de 100.000 euro kost. Dat is 50.000 euro voor een game, een console, op maat gemaakte racegerei en een Mono die gebruikt wordt als reclamebord van een game (afgaande op de bestickering). Voor dat geld kan je nog een aangeklede BMW 328i kopen voor als het regent...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws