Veyron & Corvette Stingray in Transformers 4

Bugatti Veyron in Transformers

Ophouden staat niet in de Transformers-woordenboek van Michael Bay blijkbaar, zelfs niet na de slechte scores van de twee laatste films. Hij maakte al drie wagens bekend voor de volgende film die in de zomer van 2014 in de cinema's moet verschijnen.

Optimus Prime zal ditmaal veranderen in een volledig nieuwe custom Western Star vrachtwagen. Hij zal vergezeld worden door een Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse en een nieuwe Corvette Stingray.

De Transformers-films zijn geregisseerd door Michael Bay bekend van actiegevulde films zoals The Rock, Armageddon en Bad Boys. Terwijl de eerste film op een matig onthaal van de critici kon rekenen met een Metascore van 61 waren de twee sequels helaas niet hetzelfde lot beschoren. De nieuwe film - de vierde ondertussen - moet in de zomer van 2014 te zien zijn in de cinema's.

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Dequal 23:57
afbeelding van Dequal

Toch benieuwd hoewel het inderdaad duidelijk om uitmelkerij gaat van het concept. Idem voor Fast & Furious dat ze maar blijven sequels van maken... Goed voor wat vermaak waar je niet veel moet bij nadenken, maar 't mag toch keer iets nieuws komen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws