Officieel: Subaru BRZ tS is vooral opsmuk

Officieel: Subaru BRZ tS (2013)

Initieel geteased met agressievere bumper en een STi-badge, maar vandaag voorgesteld als tS zonder een vermogensupdate.

Iedereen verwachtte een vermogensupdate bij de bekendmaking dat er een STI-variant zou komen van de BRZ. Maar Subaru vond dat duidelijk niet nodig en laat het vermogen hangen op dezelfde 200 pk als alle andere BRZ's. Daardoor krijgt deze BRZ de tS-badge, die staat voor "Tuned by STI".

Technisch werd er nochtans heel wat aangepast. Deze BRZ tS krijgt Brembo remmen en nieuwe 18 inch aluminium velgen, banden, veren, dempers en ophangingsarm. Optisch valt vooral de enorme (optionele) spoiler achteraan op. Die spoiler hoort trouwens standaard in het GT-package. In dat pack zitten ook 18 inch zwarte BBS velgen en Recaro-racekuipjes. Van de 500 te produceren stuks zullen er 250 geproduceerd worden met dit GT-pack.

Officieel: Subaru BRZ tS (2013)

Ondanks de gemiste kans om vermogen toe te voegen, pasten ze wel het geluid in de cabine aan door een Sound Creator.

Subaru zal slechts 500 stuks produceren van deze BRZ tS, maar of er zoveel mensen zin hebben in deze special edition die niet speciaal is, valt af te wachten. Voor negen maart 2014 moeten alle pre-orders binnen zijn. Voor alle duidelijkheid, deze Subaru BRZ tS zal enkel via de Japanse dealers worden verkocht.

Auteur: Auteur: Pieter A.
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws