Porsche Macan lekt specificaties

Het uiterlijk van de Porsche Macan kunnen ze dan wel goed geheim houden, iemand heeft stiekem een blik kunnen werpen op de specificaties van de Porsche Macan.

Hij wordt pas voorgesteld in Los Angeles volgende maand maar Porsche slaat ons al om de oren met teasers en opwarmers. Exacte cijfers zijn er nog niet bekend, al geeft onderstaand infoblaadje wel weer wat we later ook op de technische fiche bij de presentatie gaan zien. Drie motoren en vermogens tussen 258 en 400 pk. Het laagste vermogen (en tevens hoogste koppel, met 580 Nm) is voor de Macan S diesel, een benaming die ons doet vermoeden dat er ook een Macan diesel-zonder-S op het programma staat.

lekker dik

De dikste motorisatie is de Macan Turbo, voorzien van een 3.6 turbomotor. Uiteraard is die met 4,8 seconden ook het snelst van 0 naar 100 km/u. We zien ook het gewicht van de nieuwe Porsche SUV en dat geeft aan dat de Macan een zwaar beestje wordt. Met getallen tussen de 1.898 en de 1.947 kilogram is hij een stuk zwaarder dan de gelijkaardige versies van de Audi Q5, diens neefje.

porsche-macan-my2014-specs-leaked

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws