D'Ieteren neemt garages ACM en Claessens over

D'Ieteren is haar positie in Antwerpen en Mechelen flink aan het versterken. Na de overname van de dealerships van Joly in Kontich en Beerens in Antwerpen, doen ze nu ook een overname van de vestigingen van Y&N Claessens (Wilrijk) en ACM (Mechelen).

D'Ieteren heeft een principeakkoord ondertekend voor de overname van de concessies van de merken Volkswagen, Audi en Seat van de groep Claessens in Wilrijk en voor de verwerving van een meerderheidsparticipatie in de concessies van de merken Volkswagen, Audi en Škoda van de groep ACM in Mechelen. Bij ACM verdelen ze Audi, Seat, Skoda en Volkswagen, Claessens verkoopt Audi, Seat en Volkswagen.

potentieel

Met het nemen van een meerderheidsaandeel in de bedrijven wil D'Ieteren Auto optimaal voordeel trekken uit het potentieel, vooral op de fleetmarkt doen de bedrijven het goed. De zelfstandige partners-concessiehouders zullen blijven instaan voor het operationele gedeelte van de activiteiten. Daarbij zouden de huidige managers hun functie kunnen blijven uitoefenen.

ongewijzigde strategie

"Onze netwerkstrategie, die erin bestaat om met zelfstandige concessiehouders te werken en om hun rendabele ontwikkeling op lange termijn te garanderen, blijft onveranderd." zegt Denis Gorteman, CEO van D'Ieteren Auto, "Het is onze ambitie de leider van de autodistributie te blijven op de Belgische markt, dankzij een sterke en kwaliteitsvolle merken- en productenportefeuille en dankzij een efficiënt en dynamisch netwerk dat de mogelijkheid biedt om onze klanten en partners op uitmuntende wijze ten dienste te staan voor al hun mobiliteitsbehoeften”.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws