Mitsubishi Outlander fris voor de zomer

Mitsubishi-Outlander-Facelift-2014

Met de zomer in het vooruitzicht steekt Mitsubishi de Outlander in een subtiel nieuw jasje. De PHEV-versie blijft ongewijzigd.

Je moet een vergrootglas bovenhalen om de verschillen te zien op de facelift. De sierlijntjes in de bovenste radiatorgrille worden rechtgetrokken, de mistlichten vooraan krijgen een zwarte behuizing met chromen lijntje en de achterlichten krijgen voortaan led-technologie. Een facelift in de ware zin van het woord dus. Opvallendst zijn de zwarte lijsten rond de wielkasten die hem wat meer offroad-cachet moeten geven.

Mitsubishi-Outlander-Facelift-2014

Betere CVT

Onderhuids sleutelde de Japanners ook nog aan de versnellingsbakken. Daardoor zou de CVT-automaat beter rijden en krijgt de manuele zesbak een - minder ingrijpende, maar toch anno 2014 logische - schakelindicator. Bandenspanningscontrole is met de facelift ook standaard. Bestel je hem met vierwielaandrijving, dan krijg je zilverkleurige beschermplaten (voor & achter) en kan je optioneel 18-duims two-tone velgen krijgen. Afronden doet Mitsubishi met een nieuw kleurtje dat je ook op de persplaatjes kan zien, Orient Red om precies te zijn.

Mitsubishi-Outlander-Facelift-2014

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws