Chrysler 300 facelift staat in Los Angeles

02-2014-chrysler-300-1-1

In de Verenigde Staten hadden ze verwacht een nieuwe generatie Chrysler 300 te kunnen aanschouwen in Los Angeles, maar het werd slechts een facelift. Een kleine domper dus.

Een nieuwe generatie komt er, maar zal pas in 2018 klaar staan, tot dan moet deze facelift voor de verkoopcijfers zorgen. Wie op Amerikaanse bodem vertoeft zal het niet eenvoudig hebben om deze nieuwe Chrysler 300 er uit te halen. De grille is 30% groter, het logo staat centraal en achteraan krijgt hij LED-verlichting, meer wijzigde er niet op vlak van looks.

Binnenin is de belangrijkste wijziging terug te vinden bij de automaat. Ze gooiden de zesbak eruit en verplaatste die door een achttraps automaat. Ook de sturing zal voelbaar verschillen, de hydraulische werd gewisseld voor een elektronische sturing - met de standen Comfort, Normal en Sport.

Officieel: Chrysler 300 Facelift

In het interieur zelf werd er een 7-inch scherm toegevoegd en werd de centrale console met zijn 8.4-inch scherm wat bijgeschaafd. De 300 zal er ook komen met een WiFi hotspot en een applicatie voor op je smartphone waarmee je de wagen kan openen/sluiten en de motor starten.

Onder de kap verandert er niets. Daar zorgt een 3.6 liter V6 nog steeds voor 300 pk, de 5.7 liter V8 is goed voor 363 pk. De Hemi-V8 SRT variant zien we niet meer terug, die werd uit het gamma geschrapt.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Carlos 15:08
afbeelding van Carlos

waaaaa deze in station!!! WAT EEN TANK!
Best wel een mooie facelift.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws