Shortlist Car of the Year 2015 is bekend

peugeot-308-coty-2014

De jury van de Car of the Year award heeft na veel wikken en wegen een shortlist bekend gemaakt van auto's die nog kans maken op de gewilde trofee jaargang 2015. Geen verrassingen daarin, wel veel burgerlijke auto's.

De opvolger van de Peugeot 308 zit in het volgende lijstje van wagens die nog een kans maken op de award. Daarin twee Franse modellen, vier Duitse en één Japans model. Qua looks maakt de C4 Cactus van Citroën alvast een goeie kans, al is er in het Franse kamp ook nog de Renault Twingo. Bij BMW hebben ze de 2 Reeks Active Tourer nog in de running, terwijl de middenklasseberlines nog vertegenwoordigd worden door zowel de Volkswagen Passat als de Ford Mondeo, met in het premiumsegment ervan de Mercedes C-Klasse. Als laatste en als enige crossover is er de Nissan Qashqai, de wagen die dat segment een half decennium geleden in vuur en vlam zette.

Halfweg februari zal de jury opnieuw aan het testen gaan, om dan aan de vooravond van het salon van Genève begin maart de winnaar bekend te maken.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
B4 20:00
afbeelding van B4

Geen enkele is overtuigend genoeg; allemaal niets bijzonders eigenlijk... mss de Citroën C4 Cactus of de Ford Mondeo...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws