Stevige naam: Hyundai Santa Cruz Crossover Truck Concept

hyundai-santa-cruz-crossover-truck-concept-4

Hyundai toont ons dit stoere concept, een pickup die wat trekken heeft van hun huidige SUV's, maar toch ook niet. Spring je achterop voor een ritje?

Een flinke mond vol, deze Santa Cruz Crossover Truck Concept, waarmee Hyundai naar eigen zeggen mikt op het "Urban adventure" publiek. De foto doet misschien anders vermoeden maar deze Concept is uitgerust met een 2 liter turbodiesel, wat hem toch wat bereikbaarder doet aanvoelen dan het eerste gedacht ervan.

Het Urban Adventure verhaal zou bestemd zijn voor mensen die een voertuig zoeken dat er uitziet als een truck, maar toch beter geschikt is voor het rondrijden in de stad. Hij wordt uitgerust met de bekende 2l turbodiesel die 190 pk en 300 Nm levert, een vermogen dat via het HTRAC AWD systeem op de weg wordt gezet. HTRAC AWD ken je dan weer van de Genesis berline.

vanuit je bed

Ook de uitrusting wijkt wat af van de gangbare zaken, waaronder een uitschuifbaar bed, Brembo remmen, LED mistlampen, ... niet meteen zaken die je op elke optielijst terug kan vinden.

Er is echter nog met geen woord gerept over een mogelijke productieversie die in de maak zou zijn.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Ja Santé 22:50
afbeelding van Ja Santé

Ziet er stoer uit, maar lijkt me eerder iets voor de Amerikaanse markt

Stoffe 21:23
afbeelding van Stoffe

Ik vind hem prachtig , als deze uitkomt ben ik er als eerste bij om dit monster te kopen .

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws