Jeep Renegade krijgt Mopar makeover

01-offroad-mopar-jeep-renegade-detroit-1

Jeep heeft speciaal voor de beurs in Detroit twee van hun Renegade modellen laten langsgaan bij de jongens van Mopar. Na wat knip- en plakwerk zijn de resultaten best wel uiteenlopend.

Jeep heeft niet de gewoonte om ontelbare speciale versies van hun gamma uit te brengen. Ietwat onverwacht hebben ze toch twee van hun Renegade-modellen laten uitrusten met items uit de Mopar Accessories cataloog.

Het resultaat gaat in twee richtingen, de Urban is voor op de weg en de Offroad is er voor wanneer de weg stopt.

Urban

Met de Urban willen ze het ideale stadsvoertuig maken voor wie het wat hipper mag, en die af en toe de 4x4-functie nodig hebben om het bekende pad te verlaten. De grijze kleur met de felle oranje accenten moet hem doen opvallen in de stadsomgeving en achteraan krijgt hij nog een fietsrek mee om ook de tweewielers mee door de stad te loodsen.

De kleurencombinatie van buiten volgt het zelfde voorbeeld binnenin; zo zijn er op zetels, dashboard, middenconsole steeds dezelfde oranje accenten terug te vinden.

01-urban-mopar-jeep-renegade-detroit-1

Offroad

De Offroad wil vooral het avontuurlijke aspect van het 4x4 rijden extra in de verf zetten. De Renegade weet zich buiten het asfalt prima uit de slag te trekken en dan mag het allemaal wat stoerder. De Commando groene kleur aan de buitenkant wordt verder afgewerkt met X-vormige stickers, welke de X in de achterlichten extra moeten accentueren, en verder krijgt hij de nodige beschermstukken rondom voor wanneer het echt menens wordt.

offroad-mopar-jeep-renegade-detroit

Binnenin wordt dezelfde lijn doorgetrokken als bij de Urban, en zijn er in de zetels, dashboard en middenconsole Commando groene accenten terug te vinden.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws