BMW toont M Performance onderdelen voor X5 M en X6 M

Bmw M Performance parts X5 M en X6 M

Omdat de X5 M en de X6 M blijkbaar nog niet agressief genoeg ogen, besliste de M Performance afdeling van BMW om een lijn accessoires uit te brengen. Het mag altijd een beetje meer zijn, toch?

We kunnen moeilijk de X5 en X6 met hun sportiefste M-variant brave jongens noemen, maar er is altijd nog marge dachten ze bij BMW (lees: kassa, kassa). Net daarom brengen ze onder M-Performance een lijn accessoires uit waarmee je hun sportieve karakter nog wat extra in de verf kan zetten, want stel je voor dat je aan de lichten naast net dezelfde "gewone" X5 of X6 M staat.

Meer carbon voor buiten!

Aan de buitenkant kan je je laten gaan met een zwarte afwerking voor de radiatorgrill en de grill aan de zijkant, evenals zwarte logo's rondom in plaats van de standaard chromen afwerking.

De zijspiegels kan je in het carbon bestellen en er is een reeks speciale M-stripe stickers beschikbaar om de zijkanten, luchthappers en spoiler achteraan te personaliseren.

Meer carbon voor binnen!

Binnenin kan je in de deurdrempels een M-Performance belettering laten aanbrengen in geborsteld aluminium en led-verlichting, evenals carbon opsmuk voor dashboard, middenconsole en zelfs de schakelpook.

Verder kan het stuur voorzien worden met carbon details en is er een nieuwe overtrek rond het stuur zelf voor extreme grip tijdens extreme situaties. Leuk detail hier is de blauwe markering in het midden van het stuur die volgens BMW het "Genuine motor sport feeling" moet in de verf zetten.

Om het helemaal af te maken kan je nog speciale vloermatten bestellen evenals covers voor je sleutel in carbon met alcantara details.

Over de prijs van al dit moois is wel nog niets bekend.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws