2 Suzuki concepts op beursvloer Genève

suzuki-ik-2-concept-geneva-2015_teaser

Geen Wild West stand voor Suzuki in Genève, die gesmaakte insteek was een ideetje van de Belgische afdeling. Wel wil Suzuki de aandacht trekken door twee concept cars te laten zien aan het grote publiek in de Zwitserse stad.

De twee concepts zijn voorbodes van nieuwe modellen bij Suzuki. Wanneer we ze mogen verwachten wordt voorlopig nog verzwegen. De namen mogen we wel al weten en de looks worden ook al vrijgegeven.

Het iK-2 concept (foto bovenaan) is een idee voor een toekomstige hatchback. Iets verder nadenken leert ons dat het gaat om een mogelijke opvolger van de Swift. Suzuki volgt de crossovertrend door hem iets hoger boven de grond te zetten.

De iM-4 kan je wel kennen, als je je wat verdiept in de Suzuki-geschiedenis. Deze concept car is meer dan een knipoog naar de SC 100, een kleine coupéachtige hatchback uit de jaren '70. Of ze hier ook de aandrijving uit een moto zullen kunnen gebruiken, valt nog af te wachten. Wel staat vast dat het Suzuki DNA met vierwielaandrijving wordt gecombineerd, en dat zou wel eens voor een fijne rijbeleving kunnen zorgen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws