Audi Prologue Avant Concept: nu ook als station

audi-prologue-avant-teaser_01

In L.A. kregen ze nog een Coupé voor de kiezen, wij Europeanen moeten het doen met een stationwagen. Op het autosalon van Genève zal Audi namelijk deze Prologue Avant Concept tonen, een conceptwagen die - als je je ogen lichtjes dichtknijpt - de voorbode is van de nieuwe A6 Avant.

Bij Audi staat er één kernwoord voorop bij de ontwikkeling van de nieuwe designtaal. Dat woord? 'Agressief'. Een eerste blik op het design kregen we via de Prologue Coupé Concep. Een luxesloep met twee deuren die je eigenlijk niet kan vertalen naar een huidige productiemodel. Met deze Prologue Avant concept wordt het plotsklaps een stukje relevanter. Want een stationwagen van Audi, dat rijdt rond in overvloed.

En we moeten het toegeven, de agressieve lijnen gaan zo'n stationwagen goed af. Al moet je natuurlijk in het achterhoofd houden dat er nog eens stevig met de generische gom over het design zal gaan voor een productiemodel van de band rolt. Meer info op het autosalon van Genève volgende maand.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Carlos 14:26
afbeelding van Carlos

komen ze eindelijk met een concept naar buiten. Heb deze Prologue Avant precies al eens zien passeren jaar of twee terug in een Amerikaans artikel?

Ikk en den dikke 02:11
afbeelding van Ikk en den dikke

De grille lijkt tegenwoordig erg sterk op die van Hyundai.

Glenn 10:57
afbeelding van Glenn

Ik denk eerder dat die van hyundai nogal sterk op die van audi lijkt.
Voor het overige, weer meer van hetzelfde.

Albert 00:30
afbeelding van Albert

Klopt niet wat je zegt: 6-hoekige grilles zijn typisch voor Hyundai. Tot op heden zijn de grilles van Audi altijd rechthoekig geweest. Nu apen ze idd. Hyundai na.

Carmen Carman 00:34
afbeelding van Carmen Carman

rechtstreeks uit de eenheidsworstfabriek van VW

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws