Citroën Berlingo Mountain Vibe kondigt facelift aan

citroen_berlingo_mountain_vibe

Zopas gooide Citroën zelf de eerste foto van de Berlingo Mountain Vibe online. Met wat opsmuk toont deze concept de facelift van de huidige Berlingo.

De aandachtige lezer merkt op dat het al om de tweede facelift gaat. De eerste facelift omvatte destijds de - veel te felle - LEDstrips in de bumper.

Deze Mountain Vibe gebruikt Citroën vooral om de aandacht nog eens naar de Berlingo te trekken. Het gaat dus om een gefacelift model dat hier als XTR wordt uitgerust. Om het wat aparter te maken duwde Citroën wat onderdelen in de roze verf en kleefden ze een topografische kaart op de carrosserie van de Berlingo. Motorisch zou de Berlingo ook een update krijgen, met de 1.6 BlueHDi die tegenwoordig 100 of 120 pk voortbrengt.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
marksken 15:25
afbeelding van marksken

Wat een klucht is het geworden bij PSA.
Dat ze nu eindelijk eens met hun plug-in hybrid4 met 1.6 diesel op de markt komen. Jaren aan een stuk pronken HET van HET te hebben en t zal zijn gelijk met hun air-verhaal, enkel en alleen maar gebakken (k)lucht.
Of loopt er nu een of andere roze olifant nu in die porseleinekast.

Hendrik 19:48
afbeelding van Hendrik

Hopelijk maakt hun voorvering deze keer geen klappergeluiden, bladdert de verf niet van het dashboard, lekt de motor geen olie (HDI) na 30000km en piepen de remmen niet steeds. Dit alles met normaal onderhoud.

Ikke en den dikke 02:13
afbeelding van Ikke en den dikke

Zijn die dingen van Citroën dan ooit goed geweest?

Janvb 11:39
afbeelding van Janvb

De onze van 2008 alleszins niet, na bijna 100000km wel enkele problemen gehad (airco condenser, aanjager), maar verder probleemloos, geen lak af van binnen, geen klapperende voorvering, geen olieverbruik. Misschien waren de eerste beter? Zou straf zijn, maar niets is onmogelijk.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws