Mansory geeft Lamborghini Huracan 850 pk

mansory_lamborghini_huracan

Bij Mansory hebben ze een oplossing voor wie met de 610 pk van de Lamborghini Huracan toch nog net niet tevreden is. Het resultaat pakt uit met 850 pk en ziet er best snel en gevaarlijk uit.

Een Lamborghini Huracan is als standaardwagen al geen trage rakker, maar bij Mansory gaan ze graag een stapje verder. Daarvoor neemt het tuningshuis zowel de buitenkant als de motor grondig onder handen.

Aan de buitenkant zijn nogal wat updates met carbon gebeurd, zoals voor- en achterbumper, zijspiegels, zijschorten en tot slot diffuser en speciale vleugel achteraan. De schoenen zijn veranderd naar 20-duims vooraan en 21-duims achteraan.

mansory lamborghini huracan

Turbo Turbo

Motorisch hebben ze een turbo geplaatst op de 5.2 liter V10, samen met een nieuwe brandstof inspuiting. De volledige uitlaatlijn is opnieuw ontworpen, de versnellingsbak kreeg een upgrade en ook de injectoren zijn volledig herbekeken.

Resultaat van deze aanpassingen is dat er nogal drastisch van 610 pk en 560 nm koppel, naar 850 pk en 780 nm koppel wordt gesprongen. Dat maakt, dat een sprint in 2.9 seconden mogelijk is om tot 100 km/u te geraken en stoppen doet hij pas bij 330 km/u.

mansory lamborghini huracan

Deze creatie kan je bekijken op het autosalon van Geneve, want Mansory belooft een exemplaar mee te brengen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie