Skoda Fabia nu ook in sportieve Monte Carlo-trim

skoda-fabia-montecarlo-2015_01

Het Monte Carlo-pakket was immens populair op de vorige generatie Fabia, dus je kon er prat op gaan dat ook de nieuwe ging beschikken over het 'sportieve pakket dat motorisch niets aanpast.' Bij deze.

Had je bij de vorige generatie nog de Fabia RS, dan opteerde het cliënteel spijtig genoeg volop voor de Monte Carlo. Een Fabia met de looks van de RS, maar met de reguliere motoren voorin. Meteen ook de hoofdreden waarom Skoda niet meer denkt aan een RS-variant van de Fabia.

De nieuwe Fabia Monte Carlo volgt dan ook die denkpiste, want visueel herken je hem aan de voorspoiler, zijschort en diffuser achteraan. Daarnaast werd de B-stijl zwart gemaakt, kleefden ze er een 'Monte Carlo' badge op en vind je 16-duims - of optioneel 17-duims - schoeisel onder het geheel. Motorisch geen veranderingen. Al kan je een optionele sportophanging aanvinken.

skoda-fabia-montecarlo

Binnenin wordt de cabine opgeleukt met een afgevlakt sportstuurtje en rode accenten her en der. Wanneer je het pakket kan aanvinken op je Fabia is niet geweten, al zal de wagen zijn debuut maken op het autosalon van Genève 3 maart.

skoda-fabia-montecarlo
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws